Κλεισθένους 400, Γέρακας   210 6611 933

Υμηττού 156, Παγκράτι   210 7019 510

Patsis Glass AΒΕΕ


Έτος Ίδρυσης: 1964

Πιστοποιήσεις: ISO & TUV

Κεντρικά Γραφεία: Κλεισθένους 400, Γέρακας Αττική

Υποκατάστημα: Υμηττού 156, Παγκράτι Αθήνα

Aπό την ίδρυση της το 1964 η εταιρία Patsis Glass AΒΕΕ οδηγεί τις εξελίξεις στις εφαρμογές επίπεδου γυαλιού στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Πιστά αφοσιωμένη στους πελάτες της παρέχει πρώτης ποιότητος προϊόντα γυαλιού και υπηρεσίες. Πιστοποιημένη με τα ISO, TUV. Καλύπτουμε πλήρως τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις των πελατών μας με άψογη ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων. Χρησιμοποιούμε τον συγκερασμό της τελευταίας τεχνολογικής εξέλιξης στην παραγωγή και την άρτια εκπαίδευση του προσωπικού μας με αποτέλεσμα να βεβαιώνουμε με αυτοπεποίθηση το άριστον του αποτελέσματος σε όλα τα προϊόντα μας ανεξαρτήτως μεγέθους. Η άπειρη ποικιλία των προϊόντων μας ανταπεξέρχεται σε κάθε είδους ανάγκη, εξειδικευμένη ή μη, καθιστώντας την εταιρία επαρκή στην ανταπόκριση των απαιτήσεων.

Εφαρμογές Υψηλής Ασφάλειας

Στις εφαρμογές υψηλής ασφάλειας η εταιρία κρατά τα ηνία στο χώρο. Μια εξειδικευμένη και με ευρείες εφαρμογές τεχνική ένωσης του γυαλιού και μετατροπή του εξασφαλίζει τα υψηλότερα επίπεδα βαλιστικών χτυπημάτων. Συνεχείς δοκιμές και πιστοποιημένα προϊόντα εγγυώνται το υψηλότερο ποιοτικό επίπεδο.

Υποδομές

Η εταιρία Patsis Glass ABEE, συμπεριλαμβανομένων των αναρίθμητων δυνατοτήτων της, χρησιμοποιεί μια απόλυτα αυτοματοποιημένη θερμική παραγωγή γυαλιού. Καθώς η ανάγκη για ηχομονωτική και θερμομονωτική προστασία αυξάνεται ραγδαία η εταιρία διευρύνει τους ορίζοντες των προϊόντων και των εφαρμογών τους προκειμένου να ευθυγραμμίζεται με τις παρούσες και τις μελλοντικές ανάγκες των πελατών. Εξοπλισμένη με ένα άριστα οργανωμένο σύστημα μεταφοράς που συμπεριλαμβάνει άνω των δέκα (10) ειδικά σχεδιασμένων οχημάτων και γερανοφόρων για την εγκατάσταση των υαλικών συστημάτων και κατασκευών της, συναντά τους προορισμούς της σε οποιδήποτε γεωγραφικό σημείο.

To αυτόματο (τραπέζι) ιμάντας κοπής συνδυάζει την ταχύτητα και την ικανότητα ενός υπολογιστικού συστήματος προκειμένα για το ακριβές κόψιμο των φύλλων γυαλιού σε άπειρα και ιδανικά μεγέθη.

Μεταφορά

H εταρία διαθέτει οργανωμένο σύστημα μεταφοράς που περιλαμβάνει άνω των δέκα (10) γερανοφόρων και φορτηγών ειδικά σχεδιασμένων για τη μεταφορά και εγκατάσταση των προϊόντων σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας. Υδραυλική ανύψωση και γερανοφόρα οχήματα εξασφαλίζουν το απαιτούμενο αποτέλεσμα.

Κενρικό Κατάστημα

Η Patsis Glass ΑΒΕΕ διαθέτει δύο (2) καταστήματα στην Αθήνα (Ελλάδα). το κενρικό κατάστημα τοποθεσίας Γέρακα Αττικής στεγάζει το κυρίως υλικό προς κατασκευή και μετατροπή σε εφαρμογές. Η εταιρία συγκεντρώνει έναν πλήρη χώρο παραγωγής και διάθεσης προϊόντων, από το βασικό γενέθλιο στάδιο του ιμάντα κοπής αυτόματης λειτουργίας μέχρι το στάδιο καλλιτεχνικού θαμπώματος διπλής όψεως, τις αμέτρητες μηχανές κοπής και αριοθέτησης.

Κλεισθένους 400
Γέρακας Αττική
15344, Ελλάδα

Τηλ: 210 6611 933
ΦΑΞ: 210 6047 468
email: info@patsisglass.gr

Υποκατάστημα

Το υποκατάστημα κεντρικής τοποθεσίας σε αστικό κέντρο της πρωτεύουσας καλύπτει εξειδικευμένες ανάγκες εφαρμογών και στις οργανωμένες εγκαταστάσεις του διατίθενται υψηλής ποιότητας γυάλινα φύλλα προς λιανική ή χοντρική πώληση. Κάντε κλικ εδώ για πληροφορίες επικοινωνίας.

Υμηττού 156
Παγκράτι, Αθήνα
11636, Ελλάδα

Τηλ: 210 7019 510
ΦΑΞ: 210 7522 311
email: info@patsisglass.gr